Spring til indhold

Hvem er jeg

Jeg hedder Anja Schneidermann og lige så længe jeg kan huske, har jeg brændt for at hjælpe mennesker, til at stå stærkt i deres eget lys på en måde, der gør at de kan mærke, at de har deres berettigelse i verden, præcis som de er og med lige præcis den historie de har. En historie, som tilhører den enkelte uden at definere den, de er i dag.

Jeg er uddannet NLP Coach og sygeplejerske. Jeg har i flere år sideløbende undervist på social og sundhedsuddannelserne. Jeg har altid arbejdet med mennesker og med relationen i fokus. For mig er det vigtigt altid, at møde menneskerne på min vej lige der, hvor de er, med nysgerrighed og uden fordomme for kun fra det sted, kan der opstå de smukkeste forandringer.

Du har en historie, den er din,
men du er ikke din historie.